Поштовани оснивачи, директори и менаџери приватних предшколских установа,

Част нам је и задовољство да Вам понудимо услуге агенције

“АДМИНИСТРАЦИЈА ДАНАС

piscine-horaires

Ми смо агенција за пружање пословних услуга и стручне подршке у области руковођења приватним предшколским установама.
Специјализовани смо да Вам помогнемо да оснујете и верификујете своју приватну предшколску установу, али смо ту и као партнер у даљој организацији вашег пословања.
Ми ослушкујемо индивидуалне потребе сваког клијента и анализирамо Ваш пројекат са становишта Вашег личног приступа. Нудимо Вам искуство стечено у свим областима функционисања предшколског васпитања и образовања, уз пуно уважавање специфичности Ваше установе.

Зашто баш “АДМИНИСТРАЦИЈА ДАНАС“?

piscine-horaires

Наше професионалне услуге су потпуно подређене пословном успеху наших клијената.

Наш пословни модел је веома једноставан, али изузетно ефикасан – ми помажемо динамичним компанијама да буду још динамичније и ефикасније у свом раду, развијајући свој бизнис и проширујући своје могућности. Ми помажемо клијентима да воде, али и прошире своје пословање. Ваш успех је и наш успех, а ваш раст и просперитет наша заслуга и референца за нове клијенте.

Ми смо „десна рука“ директора, оснивача и стручних сарадника предшколских установа. Ми смо ослонац пословања Ваше установе. Ту смо да Вам пружимо пуну или само делимичну подршку у правном, стручном или менаџерском руковођењу пословањем. Нудимо прилагођене услуге за сваку фазу Вашег пословног циклуса.

Ми смо „one-stop shop“ за све пословне потребе наших клијената.

Наш циљ је развој Вашег бизниса у свом пуном потенцијалу.

Очување приватности клијента, одговорност, стручност и поверење су наши водећи принципи у свему што радимо.

Ваш пословни успех и углед је наш једини фокус. Ваша приватност је наш приоритет.

Ми смо потпуно посвећени успеху наших клијената. Постојимо пре свега због Ваших потреба и отворени смо да саслушамо и сагледамо ваше захтеве.

Обликујмо будућност заједно!